abc

Flevonice Obstacle Parcours

Flevonice Obstacle Parcours

Flevonice benaderde ons voor het maken van films voor hun nieuw ontwikkelde zomer activiteiten. We zijn samen met ze in gesprek gegaan om de wensen te bespreken en te bekijken wat de mogelijkheden waren om een memorabele film neer te zetten, eentje die je vaker bekijkt. De uiteindelijke film is een epische sfeerimpressie van bijna twee en halve minuut lang. Deze wordt gebruikt op hun site als een film die voor langere tijd geschikt is en niet het probleem heeft van het snel verliezen van actualiteit wat bij een normale filmimpressie vaak het geval is.

Voor reclame op Facebook en Youtube hebben we de film verkort tot een krachtige 30 seconden waarbij enkele highlights van het parcour goed in beeld komen. Het resultaat van het plaatsen van deze film op Facebook zorgde voor een grote interactie met de doelgroep waarbij toekomstige participanten elkaar taggen en op deze manier de film verder verspreiden.

Tijdens het maken van de film hebben we ook de fotografie verzorgd in dezelfde stijl: http://www.flevonice.nl/obstacle-run-parcours

Director | Cinematography – Gerbert Floor
Camera | Cinematography – Erwin v/d Zande
1st Drone operator – Tein Brouwer
2nd Drone operator – Tessa Schram

Photography – Erika Floor