abc

Our Blog

Het is altijd lastig om je als bedrijf te onderscheiden en je boodschap effectief over te brengen op je klant. Films kunnen daarbij helpen, maar het is ook belangrijk om hierin onderscheidend te zijn er ervoor te zorgen dat mensen de film bekijken en niet na 20 seconden afhaken. Authentic Marketing kan hierbij helpen. Dit staat voor persoonlijke en krachtige films waarbij het verhaal (uw boodschap) centraal staat. Voor ons een groot plezier om te maken!

Voor Van der Linde Makelaardij mochten wij een bedrijfsfilm maken. In een oriënterend gesprek hebben we gekeken naar het bedrijf en waar het voor staat; Persoonlijk en betrokken, een makelaar die dicht bij de mensen staat in een prachtige omgeving.

Uit de gesprekken bleek dat we de boodschap het beste konden vertellen in twee films: Als eerste een commercial met sterke filmische beelden die de omgeving eer aan doen en dit verbinden aan het bedrijf Van der Linde Makelaardij. En als tweede een persoonlijk portret van Edwin van der Linde en zijn bedrijf.

Beiden zijn goede voorbeelden van authentic marketing, met twee verschillende benaderingen. Het verhaal staat centraal, wordt persoonlijk gebracht en wordt ondersteund met filmische beelden en goede muziek.

Elburg is een kleine vissersplaats aan het Veluwemeer, met aan de andere kant de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Het is een goede plek om te wonen, werken en leven. Geniet van de natuur, de gezelligheid en maak een afspraak bij Van der Linde Makelaardij!

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *